Traprenovatie Nijmegen

 Traprenovatie Nijmegen
Traprenovatie Nijmegen.
In Nijmegen werden al heel wat trappen gerenoveerd. Allerlei modellen werden hier al gerenoveerd. Op onderstaande foto een met Frans eiken afgewerkte dichte trap en helemaal bekleed zowel de traptreden en ook de stootranden, ook de eiken neuzen zijn massief. Traprenovatie Nijmegen werkt in de wijde omgeving en er wordt zeker niet op een kilometer gekeken. We renoveren trappen door de hele provincie Gelderland. Heb jij ook zin om je trap te renoveren en zou je ook graag tot wel 30% besparen?, klik dan op onderstaande banner.

Traprenovatie Nijmegen, renovatie voor een scherpe prijs.
 

Traprenovatie, dat doet Eikenrijk voor je
Eiken traprenovatie
Traprenovatie Nijmegen
Traprenovaties door heel Gelderland!

Wat ligt er ook alweer op mijn trap, vraag je je af? Je weet het al niet meer, maar dat het aan vervanging toe is is duidelijk. Dat moet dan maar? Nog twijfels ? Niet echt nodig. Want de prijs is in orde, geen punt. Deze is ook op maat.


Traprenovatie Nijmegen en bespaar wel tot 30%

Is je trap gedateerd?, je zou hem eens helemaal nieuw kunnen laten maken. Denk eens aan eiken, da’s pas cool. Massief Frans eikenhout, voor vele jaren loopplezier en eikenhout is ook nog eens geweldig decoratief. Vind je dit een goed idee??

Traprenovatie in Nijmegen da’s voor ons een thuiswedstrijd.!

 

 

Traprenovatie Nijmegen! da's voor ons om de hoek.

Je kunt voor meerdere opties kiezen, bijvoorbeeld een gelakte trap of een eentje die in een natuurolie gezet wordt. Zeg het maar…., Maar het is in ieder geval duidelijk, dat een trap bekleed met echt eiken wel heel exclusief is. De prijs echter is niet exclusief, die is gewoon interessant.

Traprenovatie Nijmegen, wie zei dat ook alweer?

  
Traprenovatie Nijmegen, altijd een thuiswedstrijd
Traprenovatie Nijmegen:

Nijmegen is een stad waar nog steeds veel eiken traprenovaties gerealiseerd worden. Er werden in Nijmegen al heel wat trappen van eiken voorzien.

Op de foto hiernaast een voorbeeld van een prachtige trap van Frans eiken en volledig bekleed, de treden maar ook de stootranden en de neuzen zijn ook van massief eiken voorzien.

Traprenovatie in Nijmegen realiseert natuurlijk ook renovaties in de wijde omgeving van Nijmegen en er wordt niet op een kilometertje gelet.

Ook zo’n super trap? Informeer dan maar snel en je voordeel kan oplopen tot wel 30%

Klik maar op de trappenvakman voor info