Traprenovatie Maastricht Traprenovatie Maastricht
Traprenovatie Maastricht.
In deze mooie stad werden al heel wat traprenovaties gerealiseerd. Vele trapmodellen en uitvoeringen werden hier al gerenoveerd. Op de foto een met Frans eiken beklede trap en volledig afgewerkt zowel de treden als de stootranden, ook de trapneuzen zijn gemaakt van massief eiken. Traprenovatie Maastricht werkt natuurlijk ook in de wijde omgeving, dus in heel de provincie Limburg en er wordt niet op een kilometertje meer of minder gekeken. We renoveren dus trappen door de hele provincie Limburg. Ben jij ook van plan om je trap te laten renoveren en wil je tot zeker wel 30% uitsparen?, klik dan snel op onderstaande banner.

Traprenovatie in Maastricht, dat wordt verzorgd door trap renovatie specialisten.

Traprenovatie, dat doet Eikenrijk voor je
Eiken traprenovatie
Traprenovatie Maastricht
 Niet alleen Maastricht, maar ook traprenovaties door heel Limburg!

Wat ligt er ook alweer op je trap? Je weet het niet meer, maar het is versleten.
Vervangen dan maar? of twijfel je nog? Niet meer nodig. Want de prijs is heel interessant., dit is ook maatwerk.


Traprenovatie Maastricht en bespaar wel tot 30%

Heeft je trap z’n beste tijd gehad?, je zou hem eens kunnen laten renoveren. Je trap met eiken bekleden, da’s pas gaaf. Massief eikenhout, voor jarenlang plezier en wat ook nog eens super decoratief is.

Goed idee?? Eiken heeft een prachtige en chique patina en heeft ook een lange levensduur, een trap renovatie Maastricht en dan ook nog eens met dat mooie en bourgondische eiken geeft een geweldig resultaat.

Traprenovatie in Maastricht da’s een thuiswedstrijd.!Traprenovatie Maastricht!

Met een met zwaar eiken beklede trap heb je de keuze tussen strak lakken of warm oliën. De keus is geheel aan jou…., Maar één ding is wel duidelijk. Een trap gerenoveerd met massief eiken is een blikvanger eerste klas. En…. De prijs is geen belemmering, die is gewoon goed.

Traprenovatie Maastricht, wie had dat ideetje?
 
Traprenovatie Maastricht, een echte thuiswedstrijd
Traprenovatie Maastricht:

Maastricht is een stad waar nog steeds veel traprenovaties uitgevoerd worden. Er werden hier al legio trappen op nieuw bekleed. Legio modellen werden gerealiseerd.

Op de foto een handgemaakte met Frans eiken trap en 100% bekleed zowel de treden als de stootranden, ook de neuzen zijn van massief eiken.

Traprenovatie Maastricht werkt natuurlijk ook in de wijde regio en er wordt niet op een kilometertje meer of minder gelet.

Wil je ook zo’n prachttrap? Zo’n in het oog springende schoonheid? Informeer dan maar.

Klik maar op de trappenvakman