Traprenovatie in Utrecht

 Traprenovatie in Utrecht

Traprenovatie Utrecht! Overweeg het maar eens een keertjeTraprenovatie Utrecht! Een offerte is zo maar aangevraagd.
Traprenovatie Utrecht
Traprenovaties door heel Utrecht!

Wat ligt er nu op je trap? Weet je het niet eens meer, maar het is wel versleten, da’s zeker. Dan toch maar vervangen? of twijfel je er nog aan? Echt niet meer nodig. Want de prijs is nu heel interessant., want ook de prijs is ook maatwerk!

Traprenovatie Utrecht

Heeft je trap z’n beste tijd zo langzamerhand gehad?, laat hem dan eens vakkundig renoveren. Je oude trap met eikenhout bekleden, da’s een gave oplossing. Ja massief eiken, je hebt er jaren en jaren plezier van en het is ook nog eens super decoratief en eigentijds.

Een idee eerste klas?? Eikenhout heeft een schitterende patina die naar verloop van tijd alleen nog maar mooier wordt. Ga dus voor die traprenovatie in massief eiken. Een trap renovatie in Utrecht en dan ook nog eens met dat exclusieve eiken geeft een resultaat wat er wezen mag.

Traprenovatie in Utrecht. Dicht in de buurt.!

Met een massief eikenhout beklede trap maak je de sier. Je hebt nog de keuze tussen strak aflakken of juist natuurlijk oliën. Maar de uiteindelijke keus is natuurlijk aan jou…., Maar één ding is wel duidelijk. Een trap opnieuw renoveren met een eiken toplaag is een blikvanger die z’n weerga niet kent. En…. Ja, ja, de prijs is geen obstakel, die is voor jou op maat gemaakt.

Traprenovatie Utrecht, wie had dat idee ook al weer?


Offerte Traprenovatie in Utrecht?, gewoon eens een keertje aanvragen
Een trap kan natuurlijk met meerdere materialen bewerkt worden. Er is heel wat mogelijk. Denk hierbij aan Massief eikenhout, laminaat, PVC of zelfs nog tapijt.. Een traprenovatie in Utrecht wordt dus ook verschillend uitgevoerd, de ene keer eiken, de andere keer laminaat. 't is maar net wat je mooi vind. 
 
 Traprenovatie Utrecht. Voor messcherpe prijzen
Traprenovatie Utrecht.

Utrecht is een belangrijke stad waar veel traprenovaties gerealiseerd worden. Er werden in deze stad en verre regio al veel trappen totaal op nieuw bekleed met de mooiste soorten eiken.

Op de afbeelding een prachtig gerealiseerde massief eiken trap en bekleed met zwaar eiken zowel de treden en alle stootranden en ook zijn de neuzen gemaakt van massief eiken.

Traprenovatie in Utrecht werkt natuurlijk ook in de wijde omgeving van Utrecht maar er wordt natuurlijk niet op een kilometertje meer gelet.

Wil je ook zo’n super gave trap? Informeer dan maar.

Klik dan op de groene button.