Traprenovatie Haarlem

Traprenovatie Haarlem, als je trap je lief is.
Traprenovatie Haarlem.
Al heel wat traprenovaties werden hier uitgevoerd. Vele variaties en uitvoeringen werden er gerenoveerd. Op de foto een Frans eiken. Compleet en volledig bekleed, zowel de treden  als ook de stootranden  of wel de massief eiken neuzen genaamd. De traprenovatie experts voor Haarlem werken natuurlijk ook in de wijde omgeving en ze kijken niet naar een kilometertje meer. Ze renoveren trappen door de hele provincie Noord Holland. Moet jouw trap ook gerenoveerd? en wil jij 30% besparen?, klik dan op onderstaande banner.
 

Traprenovatie, dat doet Eikenrijk voor je, door heel Nederland

Traprenovatie Haarlem, maar ook traprenovatie in Heemstede, Beverwijk en Hoofddorp
Traprenovatie Haarlem
Niet alleen in Haarlem, maar traprenovaties door heel Noord-Holland!

De prijs is in dik in orde en met een voordeel tot wel 30%


Traprenovatie Haarlem. Pak nu dat voordeel.

Een trap gaat ook met de mode mee? En eiken is in en ook nog eens duurzaam. Denk daarom eens aan een écht eiken op je trap, Ja da’s pas cool. De vloerenvakmannen renoveren trappen, ’t is hun dagelijks werk en toveren je oude houten trap in no-time om tot een juweeltje. Massief Frans eikenhout, sterk, ja ook dat. En gegarandeerd weer voor vele jaren gemak en plezier.
Traprenovatie Haarlem. Neem mee dat voordeel

Eiken is spijkerhard en is ook ecologische verantwoord. Toch niet onbelangrijk. Een trap renovatie Haarlem. De prijsstelling is goed te noemen.

Traprenovatie Haarlem.!. da’s gewoon om de hoek
Je kunt voor vele variaties en soorten kiezen, om maar eens wat op te noemen…, een mat en strak gelakte trap of juist één die met een natuurolie bewerkt wordt. ’t Is jouw keus! Maar ‘t is in ieder geval bekend, dat een trap gerenoveerd met echt en 100% duurzaam eiken wel puntje gaaf is. De prijs is heel interessant.

Traprenovatie in Haarlem, Nieuwsgierig geworden?
Eiken trappen doen het altijd goed in combinatie met een eiken vloer. Het is dus mogelijk om hetzelfde houten in bijvoorbeeld je hal te leggen, dit geeft een prachtig effect en het kost niet echt veel meer.

 
Traprenovatie Haarlem, we doen het graag voor je
Je trap renoveren in Haarlem en bespaar wel tot 30%

In Haarlem werden al heel wat trappen gerenoveerd met duurzaam eiken. Klantgericht gerealiseerd, in mooie natuurlijke kleuren, kleurolie of eco water gedragen lak.

Op de foto (links) een voorbeeld van een dichte trap (Frans eiken). De traptreden maar ook de afzonderlijke stoot-randen en de horizontale kopse neuzen zijn ook van dit bijzondere eiken gerealiseerd.

Traprenovatie in Haarlem verricht natuurlijk ook renovaties in geheel Noord-Holland.

Ook interesse in zo’n prachtige eiken trap?

Informeer dan snel en klik op de trappenvakman voor informatie.