Trap bekleden met eikenhout

Trap bekleden met eikenhout
Trap bekleden met eikenhout? Vakwerk!

Maar het resultaat is dan ook verbluffend!

De huidige bekleding op je trap vervangen? maar twijfel je nog? Niet nodig, vul het formuliertje in, je zult zien dat het super betaalbaar is, want jazeker, ook de prijs verzorgen wij precies op maat.

Bespaar wel tot 30%

 

Trap bekleden met eikenhout

Je tapijt op de trap is gemakkelijk te vervangen door eikenhout?, je zou het eens kunnen overwegen? Een trap nu bekleden met eikenhout? Niet zo’n vreemd idee toch? Een trap bekleden met eikenhout is dus zo’n gekke gedachte niet, ook omdat eikenhout een warme en natuurlijke uitstraling heeft en ook niet onbelangrijk een zeer lange levensduur heeft. Ja een trap bekleed met natuurlijk eikenhout gaat zomaar levenslang mee. En wat denk je van de uitvoering?, da's natuurlijk super chique in massief eiken.

Een trap kun je geweldig mooi met eikenhout renoveren en wat denk van deze prachtige olietinten?
Een trap bekleden met eikenhout en de afwerking met olie.

En wat denk je van de uiteindelijke afwerking?, dat kun je op verschillende manieren doen bv. met lak, maar een geweldige optie is de traptreden te olien. Er zijn hele goede soorten natuurolie op de markt die geweldige tinten hebben. En de hardheid is vergelijkbaar met lak. Ook een groot voordeel is, dat deze olie 100% duurzaam is. Dus heel milieuvriendelijk.

Natuurlijk eikenhout op je trap, da’s pas gaaf!

Trap bekleden met eikenhout, dat is super mooi, vraag maar eens een offerte aan.

Een met eikenhout beklede trap kan gelakt maar ook net zo gemakkelijk geolied worden, ’t is maar net waar jij voor gaat. Maar één ding is zeker. Wáár je ook voor gaat, bedenk wel, dat een met eikenhout beklede trap een blikvanger eerste klas is. En over de prijs hoef je je niet druk te maken, die valt super mee. Een met eikenhout beklede trap maakt je woning aantrekkelijker.

Trap bekleden met eikenhout, van wie kwam dat idee ook alweer?