Trap bekleden met eiken

Traptreden met eiken zijn super creatief

Een trap bekleden met eiken, een super idee

Een trap bekleden met eiken?, een geweldig idee.


Wil je het lang versleten tapijt vervangen? Niet nodig. Ga gewoon je trap bekleden met eiken en duur is het zeker niet. Een trap bekleden met massief eiken is zo gepiept.
Je trap bekleden met eiken, de prijs is nu aantrekkelijk. Bespaar wel tot 30%

Kan ik mijn trap bekleden met eiken. Die vraag wordt vaak gesteld en ja het kan.
 

 
 

Trap bekleden met eiken? Vraag aan die gratis offertes

Is je tapijt op de trap aan het eind van z’n latijn?, je zou het kunnen vervangen, maar wat denk je ervan om de trap nu eens te bekleden met eiken? Niet zo’n gek idee toch? Een trap bekleden met eikenhout  is dus zo’n gekke gedachte nog niet, temeer omdat eiken een chique uitstraling- en een zeer lange levensduur heeft. Ja een trap bekleed met een mooie soort eiken gaat een levenslang mee. En de trappenvakman geeft garantie op z'n werkzaamheden en da's ook mooi meegenomen.

Puur natuurlijk eiken op je trap, da’s pas cool!

Een met eiken beklede trap kan zowel gelakt als geolied worden, ’t is maar wat jezelf het mooiste vind. Maar één ding. Wáár je ook voor kiest, bedenk wel, dat een met eiken beklede trap een blikvanger van jewelste is. En voor de prijs hoef je het niet te laten, die valt gewoon erg mee. kijk maar eens op internet naar de diverse oliekleuren, je zult versteld staan wat er allemaal aangeboden wordt. De doe het zelver kan erg goed met dit soort olie uit de voeten, aanbrengen is niet moeilijk en het geeft meestal een goed resultaat. Denk eens aan Osmo- of Woca olie. Natuurlijk kun je jouw trap ook lakken, maar lak glimt vaak. Maar er is veel mogelijk. Vul het trappen offerte formulier maar in en de offertes komen dan vanzelf binnen.

Kan ik een trap bekleden met eiken?, ja hoor dat kan met massief eiken heel goed.

Een trap bekleden met eiken, wie had dat idee ook alweer??
Want het is natuurlijk een heel goed idee om je trap eens een geweldige facelift te geven. Eiken is hier bij uitstek een super produkt voor. Het is sterk, dempt geluid, is decoratief en het gaat een levenlang mee. Eigenlijk zijn er geen belemmeringen meer om zo'n trap met eiken te laten renoveren. De prijs in ieder geval niet, want dat kan scherp genoeg. En zo'n trappenproject zit er meestal ook al met een da hooguit twee dagen op. Vraag dus maar snel een prijs aan, maar dat niet alleen. maar je krijgt voor hetzelfde geld een compleet advies inzake traprenovatie met eiken. Je trap bekleden met eiken is dichterbij dan je denkt.

Je kunt een eiken trap ook met glad geschaafd eiken krijgen. Eiken is een sieraad in je interieur.

Reden genoeg dus om hier eens serieus aan te gaan denken, Vul het formulier dus maar in en binnen korte tijd krijg je alle info die jij je maar wensen kunt. Er gingen je al heel wat tevreden klanten voor, dus waarom nog langer gewacht op die mooie eiken trap? 
NB: Er zijn uiteraard ook andere houtsoorten die op een trap gemonteerd kunnen worden. We kunnen hier met name denken aan hardhoutsoorten. Zo nu en dan renoveren we ook wel trappen met teak, maar eiken op de trap dat is toch wel top of the bill.
Eiken is een duurzaam produkt en wordt steeds meer voor trappen gebruikt. Het kan in verschillende diktes. Te beginnen met massief eiken van zeker 2 cm dik, maar er kan ook gekozen worden voor 5mm dikke stroken. Deze worden vaak met een sterke lijm op de bestaande ondergrond geplakt. De stootranden van de trap echter blijven massief, want hier wordt de meest druk op uitgeoefend.
Een trap bekleden met eiken kan dus gewoon in diverse variaties en de trappenexpert kan je precies vertellen welke het best bij jouw trap past.