Eiken traptreden

Eiken traptreden super solide

 

 

 


Eiken traptrede? Eikenrijk maakt ze.
Ligt er al jaren tapijt op je trap? En zou je dit nu eindelijk weleens willen vervangen?, maar je weet nog niet welke keus je moet maken?, denk dan eens aan eiken traptreden? Niet zo’n gek idee toch…..? Eiken traptreden zijn dan een goed idee, eiken heeft een warme en natuurlijk uitstraling. En niet vergeten eiken traptreden gaan tientallen jaren mee. Ze zijn heel stabiel en kunnen tegen een stootje. En hoe dikker de treden des te stiller. Want massieve eikenhouten traptreden zijn muisstil. Dus niet meer van dat hinderlijke gekraak. Mijn trap kraakt zul je nooit weer horen.Eikenrijk maakt en levert deze eiken traptreden van eersteklas materiaal.


Eiken traptreden te koop. Waar koop in eiken traptreden?

Een trap is in feite het kruispunt van een woning, tientallen malen gebruikt een gezin de trap. Het is dus daarom helemaal niet zo vreemd om je trap eens wat aandacht te geven, waarom zou je niet eens na gaan denken over renovatie, of over de montage van eiken traptreden. Zo duur is het tegenwoordig niet meer en er zijn genoeg specialisten die dit klusje kunnen realiseren en ook nog eens voor een interessante prijs..
Vraag dus vrijblijvend die scherpe offerte. 


Massief eiken traptreden gaan echt een levenlang mee!!
eiken traptreden. Goedkope eiken traptreden.


Eiken traptreden zijn stil en solide en ook nogeens spijkerhard. Ook eiken trapleuningen zijn massief en van hoge kwaliteit.
Honderd procent natuurlijke eiken traptreden en te verkrijgen in diverse olie- of laktinten! Eikenhouten traptreden kunnen dus in de lak gezet worden, maar natuurlijk ook met een olie afgewerkt worden. ’t Is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Maar één ding is zo goed als zeker. Wat je ook kiest, eiken traptreden zijn blikvangers. En de prijs is aantrekkelijk. Nee de prijs valt je niet tegen.
Maar....De prijs mag dan belangrijk zijn, maar de kwaliteit natuurlijk ook, eikenhouten traptreden moet van bijzonder goede kwaliteit zijn, want je loopt erover en veiligheid is dan toch belangrijk.

Traptreden van massief eiken, zo’n gek idee nog niet?
Een trap is het middelpunt van menig woning en daarom is het van belang om zo'n trap zo mooi mogelijk te maken, een gemiddeld gezin maakt tientallen keren per dag gebruik van de trap en daarom verdient  "De Trap" zorg. Kleurolie is dan een geweldige oplossing, want naast de vele soorten olietinten, is een afwerking met olie ook prima, het kan zeker al wedijveren met lak en bovendien bevat olie geen synthetische bestanddelen.


Eiken traptreden kunnen super mooi in een natuurolie gezet worden.


Bestaande trappen kunnen natuurlijk ook met laminaat gerenoveerd worden, bijvoorbeeld met een eiken print. Er is van alles mogelijk. Laat je voorlichten en een traprenovatie offerte is zo aangevraagd. En vergeet nooit, dat eiken een super produkt is. Echte eiken traptreden denk je dan, maar schijn bedriegt, het is laminaat en zelfs PVC is mogelijk. Het is maar net wat je mooi vind. Laminaat is altijd iets rumoeriger dan PVC, deze laatste uitvoering is wat taaier en tikt daarom niet zo. Op jouw vraag. Waar kan ik een trap mee bekleden kunnen we antwoorden, dat er dus legio mogelijkheden zijn. Vraag gewoon om diverse offertes en je krijgt ze per omgaande binnen. Goed om alles eens te vergelijken. Want je trap is het waard. 
We leveren ook massief eiken traptreden aan de handel. Vraag om onze prijzen.