Traprenovatie, vakkundig in eiken uitgevoerd en interessant geprijsd.

 

Traprenovatie met een eiken oplossing
Vakmanschap & ervaring.
Eikenrijk.nl samen met de Vloerderij al meer dan 16 jaar actief in eiken interieur producten. Naast de levering en montage van houten vloeren door de Vloerderij verzorgt Eikenrijk de traprenovatie door heel Nederland en daar buiten. Vakmanschap staat hierbij voorop! Met een vakkundig team worden trappen vakkundig gerestyled en elke traprenovatie wordt naar de wens van de klant gerealiseerd.

Prijsstelling.
Door de eigen import van het eikenhout kan traprenovatie voor een zeer interessante prijs uitgevoerd worden. Ook de ervaring van onze monteurs zorgt voor een snelle en deskundige montage. Een traprenovatie kan vaak al binnen 1 dag gerealiseerd worden. Dit feit draagt dus zeker bij aan de scherpe prijsstelling, zonder afbreuk aan de kwaliteit te doen.

Offerte.
Traprenovatie wordt van te voren zo gedegen mogelijk geoffreerd, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de klant.

Wil je een prijsindicatie ontvangen?, vul dan het traprenovatie formulier in en wij informeren je dan per omgaande over de mogelijkheden en de prijs.
 
 

We staan te trappelen om je trap te bekleden

Traprenovatie in combinatie met eiken vloer  Traprenovatie, wel heel speciaal uitgevoerd  Traprenovatie, in dezelfde uitvoering als de vloer  Traprenovatie, uitgevoerd met eiken parketstroken  Traprenovatie, Frans eiken in een witte olie  
 

eiken tafel op maat
 
oud eiken vloeren
Je zult er maar op wonen
Een levenslange tijdloze klassieker Een echte eiken vloer dus,
Houten vloeren van brede eiken planken
Landelijke houten vloeren.
De mooiste tinten leverbaar.
Bekijk ze hier
Eiken bed handgemaakt van Frans eiken planken.
Wie wil er nu zo’n eiken bed?
alleseiken.nl brengt buitengewone bijzondere eiken bedden,
Eiken deuren, boerendeuren en staldeuren
Nee., niet zomaar een deur
Wie maakt ze nog? en dan ook nog eens van massief eiken,
 

 

Eiken tafels

Prachtige eiken tafels en eiken tafelbladen ambachtelijk op maat gemaakt, boeren tafels, eiken eettafels. Deze oude eiken tafels en eiken tafelbladen zijn te bekijken in de vier showrooms van de Vloerderij.nl

Eiken tafels Amsterdam, Zwolle, Groningen en Nijmegen.