Traprenovatie, goedkoop maar vakkundig uitgevoerd en scherp geprijsd

 

 

Traprenovatie met een eiken oplossing
Traprenovatie? Vakmanschap & Ervaring.

Eikenrijk.nl samen met de Vloerderij al meer dan 16 jaar actief in traprenovatie. Naast de levering en montage van houten vloeren door de Vloerderij verzorgt Eikenrijk massief eiken traprenovatie met een team van experts door heel Nederland. Vakmanschap staat hierbij voorop! Met dit vakkundige team worden trappen voor scherpe prijzen gerenoveerd en elke traprenovatie wordt naar de wens van de klant gerealiseerd.

Prijs traprenovatie. Zeker niet onbelangrijk

Door de brede ervaring kan traprenovatie voor een zeer interessante prijs uitgevoerd worden. Ook de ervaring van onze monteurs draagt bij aan een snelle en deskundige montage. Een traprenovatie kan vaak al binnen 1 dag gerealiseerd worden. Dit vind je dan ook terug in de scherpe prijsstelling, zonder afbreuk aan de kwaliteit te doen.

Traprenovatie offerte?, gewoon vrijblijvend aanvragen.


 
Offerte Traprenovatie?, die vraag je gewoon aan, want een traprenovatie wordt van te voren super uitgebreid geoffreerd. Traprenovatie is bij ons in goede handen.


Klik hierboven en ontvang super scherp geprijsde Traprenovatie offertes

 

Traprenovatie specialisten door heel Nederland, ook in jouw regio

Traprenovatie in combinatie met eiken vloer  Traprenovatie, wel heel speciaal uitgevoerd  Traprenovatie, in dezelfde uitvoering als de vloer  Traprenovatie, uitgevoerd met eiken parketstroken  Traprenovatie, Frans eiken in een witte olie

Bovenstaande traprenovaties zijn uitgevoerd op diverse locaties in Nederland en Belgie.


Een trap renoveren met  eiken is natuurlijk wel het summum, je krijgt dan een geweldig resultaat, want eiken is een puur natuurproduct en dat vertaalt zich in kwaliteit. Traprenovatie moet je wel goed aanpakken, het is natuurlijk niet zo dat de eerste de beste dit zo maar kan, er is toch wel een gedegen vakkennis voor nodig. het renoveren van een trap is werk voor een pure vakmen.
Eikenrijk is al jaren in deze branche bezig en heeft een heel team van trapspecialisten samengesteld en dat doen we nu alweer meer dan 16 jaar, Gedegen traprenovatie van massief eiken. Wij verzorgen traprenovatie in alle provincies van Nederland. Overal zijn we vertegenwoordigd door traprenovatie specialisten, die een schat aan ervaring opgebouwd hebben. Eikenrijk maakt zelf eiken traptreden in eigen werkplaats. Ook worden er traprenovaties in laminaat uitgevoerd, want dat kan ook erg mooi zijn.

Foto 1) Deze trap werd gerenoveerd in Hilversum. Massief eiken en met een enkel witte olie afgewerkt. Foto 2) Traprenovatie in Apeldoorn. Rondom massieve treden van Frans eiken. Foto 3) Deze traprenovatie werd verzorgd door onze trappenvakman in Antwerpen. Foto 4) Een vrij moderne traprenovatie in Zwolle. Foto 5) Voor deze traprenovatie werd wel een hele bijzondere eiken gebruikt en in een roomkleurige olie gezet. In ons trappen lookbook vind je nog veel meer voorbeelden van traprenovatie.